Η Υπηρεσία Άμεσης Εξυπηρέτησης Ζημιών, ”Direct Repair” σχεδιάστηκε για να σας εξασφαλίζει συνθήκες ηρεμίας, επιτυγχάνοντας άμεση «επιστροφή» στην καθημερινότητά σας, μετά από μία ζημιά στο σπίτι, ελαχιστοποιώντας παράλληλα, την εμπλοκή σας στην αποκατάστασή της.

Χάρις σε αυτή τη διαδικασία, ο χρόνος αποζημίωσης και επισκευής έχει περιοριστεί στις 2 ημέρες κατά μέσο όρο, από την στιγμή που θα επικοινωνήσετε με την Εταιρεία και θα καταγραφεί η ζημιά.

Η διαδικασία Άμεσης Εξυπηρέτησης Ζημιών ολοκληρώνεται σε 5 στάδια. Η ΑΧΑ επισκευάζει άμεσα τις ζημιές με συνεργαζόμενο συνεργείο, συντονίζοντας και επιβλέποντας κεντρικά τις εργασίες και αποζημιώνοντάς σας άμεσα για τις ζημιές αυτές. Συγκεκριμένα:

 

Στάδιο 1

Ο πραγματογνώμονας επισκέπτεται την ασφαλισμένη κατοικία σας σε ώρα που επιλέγετε εσείς 

 

Στάδιο 2

Γίνεται αμέσως αξιολόγηση της ζημιάς από τον πραγματογνώμονα.

 

Στάδιο 3

Σε αυτό το στάδιο επιλέγετε μεταξύ δύο δυνατοτήτων που σας προσφέρουμε:

  • να καλέσετε εσείς τα τεχνικά συνεργεία για την αποκατάσταση της ζημιάς.

  • να αναλάβουμε εμείς τον συντονισμό των συνεργείων και σε συνεργασία με την συνεργαζόμενη τεχνική εταιρεία θα ολοκληρώσουν τις εργασίες (χωρίς να χρειαστεί εκταμίευση χρημάτων από την πλευρά σας).

 

Στάδιο 4

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών πραγματοποιείται έλεγχος από τον πραγματογνώμονα και τον υπεύθυνο της τεχνικής εταιρείας.

       

Στάδιο 5

Επιβεβαιώνουμε την άρτια ολοκλήρωση των επισκευών και σας δίνεται εγγύηση εργασιών για 2 έτη