Η υπηρεσία MyAXA Doctor παντού μαζί σας όπου κι αν πάτε!

 

Ακόμα και όταν είστε διακοπές, ένας γιατρός θα είναι μαζί σας καθημερινά (πλην αργιών) από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ. 

Η άφιξη του καλοκαιριού συνεπάγεται τόσο αλλαγή της θερμοκρασίας όσο και αλλαγή των συνηθειών μας. Αυτό συχνά μπορεί να δημιουργήσει κάποιες αδιαθεσίες που απαιτούν ιατρική καθοδήγηση. Για τον λόγο αυτό η παροχή πληροφοριών από έναν γιατρό, ακόμα και στις διακοπές σας, είναι κάτι που μπορεί να σας παρέχει ηρεμία. Αυτή είναι η υπηρεσία MyAXA Doctor.

Με ένα μόνο τηλεφώνημα ή βιντεοκλήση μπορείτε να επικοινωνήσετε με γενικό γιατρό, παθολόγο, παιδίατρο, γυναικολόγο οι οποίοι θα σας ενημερώσουν για θέματα υγείας που σας αφορούν. (εξαιρούνται τα επείγοντα περιστατικά). 

Η ιατρική μας ομάδα μπορεί επίσης να σας καθοδηγήσει σχετικά με:

  • Ασθένειες & συμπτώματα 
  • Φάρμακα & οδηγίες για το πώς να τα πάρετε 
  • Ιατρικές εξετάσεις & πώς να προετοιμαστείτε για αυτές 
  • Ερμηνεία κλινικών αναλύσεων 
  • Ημερολόγιο εμβολίων παιδικής ηλικίας 
  • Ταξιδιωτική ιατρική & πληροφορίες για τα απαραίτητα εμβόλια και προληπτικά μέτρα. 
     

 

Έχετε την υπηρεσία MyAXA Doctor στη διάθεσή σας όλο το καλοκαίρι για να απολαύσετε τις διακοπές με την καλή υγεία σύμμαχό σας!

Βρείτε εδώ μερικές συμβουλές από την ομάδα της υπηρεσίας MyAXA Doctor τόσο για τη δική σας φροντίδα όσο και για των αγαπημένων σας προσώπων κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών σας διακοπών:

1.    Εμείς οι  Έλληνες αγαπάμε το φαγητό και λατρεύουμε να το προσφέρουμε στους αγαπημένους μας. Για αυτό μην ξεχνάτε να καταναλώνετε μικρά & συχνά, υγιεινά γεύματα επιλέγοντας από την ελληνική κουζίνα η οποία έχει να προσφέρει πολλές υγιεινές επιλογές. 
2.    Ενυδατώστε τον εαυτό σας! Καταναλώστε πολύ νερό, φρέσκους χυμούς, παγωμένο τσάι ή ενεργειακά ποτά.
3.    Να είστε προσεκτικοί με την έκθεση στον ήλιο! Προσπαθήστε να αποφεύγετε την άμεση έκθεση μεταξύ 11 το πρωί με 4 το μεσημέρι. 
4.    Προστατέψτε τα μάτια σας και την όρασή σας από το επιβλαβές φως του ήλιου φορώντας γυαλιά ηλίου, και καπέλο.
5.    Χρησιμοποιήστε αντηλιακό για να προστατεύσετε το σώμα και το πρόσωπό σας. Επιλέξτε ένα καλό αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας επαναλαμβάνοντας τη χρήση του όσο συχνά απαιτείται. 
6.    Μην ξεχνάτε να αθλείστε και να βρίσκεστε σε κίνηση, επιλέγοντας δροσερά και σκιερά μέρη, ενώ θα πρέπει να το αποφεύγετε όταν οι θερμοκρασίες είναι πολύ υψηλές. 
7.    Να επιλέγετε ελαφριά, ανοιχτόχρωμα και ανάλαφρα βαμβακερά ρούχα τα οποία σας κρατούν περισσότερο δροσερούς. 
8.    Δώστε προσοχή στα «σήματα» που σας δίνει το σώμα σας όταν η θερμοκρασία είναι υψηλή. Συμπτώματα όπως οι κράμπες, πονοκέφαλος, αδυναμία, σύγχυση και ναυτία θα μπορούσαν να είναι δείγματα μιας ηλίασης. 
9.    Να έχετε στο μυαλό σας πως τα παιδιά είναι 3 φορές περισσότερο εκτεθειμένα στον ήλιο και ζέστη και για τον λόγο αυτό η ενυδάτωσή τους, τα γυαλιά ηλίου, τα καπέλα και η χρήση αντηλιακού ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι απαραίτητα. 
10.    Βρισκόμαστε κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19, οπότε μην ξεχνάτε να λαμβάνετε όλα τα προληπτικά μέρα όπως: να κρατάτε αποστάσεις, να αερίζετε τους εσωτερικούς χώρους, να καλύπτετε το πρόσωπό σας σε ενδεχόμενο βήχα ή φτέρνισμα, να πλένετε συχνά τα χέρια σας και τέλος να φοράτε μάσκα όπου αυτό απαιτείται. 
 

 

Πως επικοινωνώ με γιατρό;
 
Η εξειδικευμένη ομάδα ιατρών είναι στη διάθεσή σας 7 ημέρες την εβδομάδα από τις 9:00 π.μ. έως τις 9:00 μ.μ. (πλην αργιών) και η επικοινωνία μπορεί να γίνεται:

  • Τηλεφωνικά καλώντας στην Γραμμή Υγείας στο 801 111 222 333 από σταθερό με αστική χρέωση, ή στο 210 72 68 000 από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο.
  • Με βιντεοκλήση ή μέσω της υπηρεσίας «call back» (επιστροφή κλήσης) κατεβάζοντας την δωρεάν εφαρμογή στο smartphone σας (στο Apple Store ή στο Google Play).

Σας ευχόμαστε να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι! 

Παραμείνετε υγιείς! Παραμείνετε χαρούμενοι! 

Σας γνωστοποιούμε ότι, μετά την εξαγορά της από τον Όμιλο Generali την 31/05/2021, η «ΑΧΑ Ασφαλιστική A.E.» μετονομάστηκε σε «GENERALI HELLAS I ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» με διακριτικό τίτλο «Generali I» και αποτελεί μέλος του Ομίλου Generali. Οποιαδήποτε αναφορά στην «ΑΧΑ Ασφαλιστική A.E.» νοείται ως αναφορά στη «Generali I».  ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ