Τι είναι;

 

Είναι μια υπηρεσία η οποία παρέχεται σε κατόχους του προγράμματος Mediσυν3, με την οποία σας παροτρύνουμε να βάλετε την πρόληψη στη ζωή σας πραγματοποιώντας το ετήσιο check-up της υγείας σας και σας επιβραβεύουμε με έκπτωση ασφαλίστρων στην ετήσια ανανέωση του προγράμματος.

Για κάθε πραγματοποίηση ετήσιου check-up από όλα τα ασφαλισμένα μέλη κερδίζετε διπλά, διότι με τον ετήσιο προληπτικό έλεγχο υγείας φροντίζετε για την υγεία των αγαπημένων σας προσώπων και την δική σας και παράλληλα κερδίζετε έκπτωση ασφαλίστρων ανά ασφαλισμένο μέλος.


 

Πώς μπορώ να πάρω την έκπτωση και ποιους αφορά;

 

  • Στην ενέργεια αυτή μπορούν να συμμετέχουν όλα τα ασφαλισμένα μέλη.
  • Η παροχή έκπτωσης ισχύει εφόσον πραγματοποιείτε κάθε χρόνο τον προληπτικό έλεγχο υγείας σας έως και 3 μήνες πριν την ανανέωση του συμβολαίου σας.
  • Σας παρέχουμε δωρεάν το ετήσιο check-up, εάν έχετε εξωνοσοκομειακό πρόγραμμα ΑΧΑ. Στην περίπτωση που δεν έχετε, έχουμε εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς ετήσιο check-up σε προνομιακή τιμή, στα συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα του Ομίλου Affidea. 

Πότε θα λάβω την έκπτωση στα ασφάλιστρά μου;

 

Η έκπτωση αφορά την επόμενη ετήσια ανανέωση του προγράμματος υγείας σας και θα τη δείτε στην ανάλυση ασφαλίστρων του συμβολαίου ανανέωσης.


 

Πώς κλείνω ραντεβού για το check-up μου;

 

Εάν έχετε εξωνοσοκομειακό πρόγραμμα καλείτε στην Εξυπηρέτηση πελατών ΑΧΑ (801 111 222 333 / 210 72 68 000).

Εάν δεν έχετε, καλείτε στο συντονιστικό κέντρο του Ομίλου Affidea στο τηλ. 213 01 78 527.