Τι είναι;

 

Με την υπηρεσία MyAXA Check-In σας παρέχουμε βεβαίωση κάλυψης τουλάχιστον 1 ημέρα πριν από την προγραμματισμένη νοσηλεία σας στην Ελλάδα, απλά, εύκολα και γρήγορα!

Η νέα υπηρεσία σχεδιάστηκε ώστε να έχετε «εισιτήριο άμεσης επιβίβασης» για την εισαγωγή σας σε νοσηλευτήριο, σε περίπτωση προγραμματισμένης νοσηλείας σας.


 

Ποια είναι τα οφέλη χρήσης της υπηρεσίας;


Η νέα υπηρεσία σχεδιάστηκε για να σας προσφέρει λιγότερες έγνοιες πριν από την ενδεχόμενη προγραμματισμένη νοσηλεία σας: 

  • Γνωρίζετε τουλάχιστον μία εργάσιμη ημέρα πριν την προγραμματισμένη εισαγωγή σας στο νοσηλευτήριο, αν δικαιούστε κάλυψη ή όχι.
  • Εμείς ενημερώνουμε απευθείας το συμβεβλημένο νοσηλευτήριο για την κάλυψή σας.
  • Μόλις λάβετε τη βεβαίωση κάλυψης, απλά ενημερώνετε το γραφείο κίνησης του νοσηλευτηρίου ότι έχετε ήδη λάβει βεβαίωση κάλυψης από εμάς.Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε σε περίπτωση προγραμματισμένης νοσηλείας σας, είναι τουλάχιστον 3 εργάσιμες ημέρες πριν την προγραμματισμένη νοσηλεία σας να συμπληρώσετε το έντυπο “MyAXA Check-In" το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ και μαζί με την γνωμάτευση του θεράποντα γιατρού σας, τα στέλνετε στο email: Check-in@axa.gr ή με fax: +30 210 94 28 650. Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στη Γραμμή Υγείας (801 111 222 333 / 210 72 68 000).