Ταξίδι της Διεύθυνσης Αποκλειστικού Δικτύου του Τάσου Παυλίδη

1/12/2017

Οι νικητές τριμήνου στο Βελιγράδι


Οι «νικητές τριμήνου» από τη Διεύθυνση του Τάσου Παυλίδη (Βόρεια Ελλάδα), πέρασαν ένα χαλαρό τετραήμερο στο Βελιγράδι, μία από τις ομορφότερες ευρωπαϊκές πόλεις. Το ταξίδι περιλάμβανε μια σειρά από δραστηριότητες ώστε οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν όλες τις πτυχές της πόλης, ενώ στο πλαίσιο της διαμονής τους πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας για τη στρατηγική πωλήσεων του 2018.

 

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα γραφικά δρομάκια του Βελιγραδίου και να γνωρίσουν από κοντά σημαντικά αξιοθέατα της πόλης, όπως το φρούριο Καλεμεγκτάν που είναι κτισμένο στην συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα και τον Άγιο Σάββα, τον μεγαλύτερο Ορθόδοξο ναό των Βαλκανίων. Επιπλέον πραγματοποίησαν μια ημερήσια εκδρομή στην πόλη του Νόβισαντ, πρωτεύουσα της Βοϊβοντίνας που διασχίζεται από τον Δούναβη ποταμό.       

 

Οι άνθρωποι της Διεύθυνσης του κ. Παυλίδη ανανέωσαν τη συνάντησή τους για τον επόμενο χρόνο, με την υπόσχεση να επαναλάβουν την παραγωγική επιτυχία της περσινής χρονιάς και το 2017. Από τα κεντρικά γραφεία της ΑΧΑ, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Δικτύων Διανομής, Ernesto Di Giorgio, καθώς και οι Επιθεωρητές Αποκλειστικού Δικτύου της Διεύθυνσης Πωλήσεων, Στάθης Γκίτικας και Γιάννης Γεωργίου συμμετείχαν στο όμορφο τετραήμερο.

 

 

      Nikites