Οι καλύτεροι Πράκτορες και Μεσίτες της ΑΧΑ ταξίδεψαν στο Costa Navarino

6/11/2015

Ετήσιο ταξίδι του δικτύου πρακτόρων και μεσιτών της ΑΧΑ Ασφαλιστικής


Το ετήσιο ταξίδι του δικτύου πρακτόρων και μεσιτών της ΑΧΑ Ασφαλιστικής πραγματοποιήθηκε στην όμορφη Μεσσηνία και το πολυτελές Costa Navarino. Κυρίαρχο μήνυμα του ταξιδιού ήταν ότι «Ταξιδεύουμε Ελλάδα» στηρίζοντας εμπράκτως τις ελληνικές επιχειρήσεις, τον ελληνικό τουρισμό και τη χώρα μας.

Στη διάρκεια του ταξιδιού οι επίλεκτοι συνεργάτες της ΑΧΑ, η διοικητική ομάδα και τα στελέχη της Εταιρείας, αντάλλαξαν απόψεις και θέσεις σχετικά με την ασφαλιστική αγορά και την επόμενη μέρα της ασφάλισης. Παράλληλα, μοιράστηκαν το όραμα της ΑΧΑ για την ασφαλιστική αγορά και χάραξαν κοινή στρατηγική για να αντιμετωπίσουν μαζί τις μελλοντικές προκλήσεις της αγοράς, ενισχύοντας τις σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού που αποτελούν την καλύτερη παρακαταθήκη για την χρονιά που ακολουθεί.

Oι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, διαγωνιστούν, συνεργαστούν και δημιουργήσουν στιγμές που έμειναν χαραγμένες στη μνήμη όλων. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι επίλεκτοι συνεργάτες της ΑΧΑ είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα μοναδικής ομορφιάς αξιοθέατα της Μεσσηνίας, να επισκεφθούν με ειδικά ναυλωμένο σκάφος τον όρμο του Ναυαρίνο, να συμμετέχουν σε αγώνες GoKart στη μοναδική πίστα αγώνων που σχεδιάσθηκε φέτος στις εγκαταστάσεις του Costa Navarino, να καταδυθούν στο ναυάγιο της νησίδας Πρώτη που ανήκει στο σύμπλεγμα των Οινουσών, να διαγωνιστούν στο bowling, να μυηθούν στα μυστικά του golf, να απολαύσουν τις υπηρεσίες του πολυτελούς spa και να χαλαρώσουν στις πολυάριθμες πισίνες του Costa Navarino. Οι πιο τολμηροί συμμετείχαν στην ΑΧΑ Running Team που έτρεξε στον 3ο διεθνή αγώνα «Costa Navarino Challenge», αποστάσεις των 5 και 10 χιλιομέτρων.

Συνεργάτες και στελέχη της ΑΧΑ ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά με την ευχή νας υνεχίσει η ΑΧΑ να «Ταξιδεύει Ελλάδα» και να στηρίζει εμπράκτως και ουσιαστικά τόσο τη χώρα όσο και τον θεσμό της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

 

Στο φετινό ταξίδι επιβράβευσης συμμετείχαν από την ΑΧΑ Ασφαλιστική: ο κ. Ερρίκος Μοάτσος, Διευθύνων Σύμβουλος, ο κ. Νίκος Σακελλαρίου, Διευθυντής Δικτύων Διανομής, ο κ. Λυκούργος Πέτροβας, Διευθυντής Λειτουργιών, ο κ. Δημήτρης Μελεξόπουλος, Διευθυντής Μεσιτών και Πρακτόρων, ο κ. Ανδρέας Νικολάου, Διευθυντής Ανάληψης Κινδύνων Ασφαλίσεων κατά Ζημιών, ο κ. Χαράλαμπος Αναστασιάδης, Διευθυντής  Ανάπτυξης Προϊόντων και Μarketing, ο κ. Γιώργος Μαυρωνάς, Επικεφαλής Ιδιωτών και Μικρών Επιχειρήσεων, ο κ. Βασίλης Βολωνάκης, Επικεφαλής Μεγάλων Επιχειρήσεων και οι κ.κ. Διονύσης Ακτύπης, Ελένη Νικολιδάκη, Επιθεωρητές Πωλήσεων του Δικτύου Πρακτόρων και Μεσιτών.