Κοπή Πίτας στο γραφείο πωλήσεων αποκλειστικού δικτύου του κ. Μωϋσή Μανουάχ στη Λάρισα

5/3/2015

Ανασκόπηση της χρονιάς και βράβευση του πρώτου ασφαλιστικού συμβούλου του γραφείου


Την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το γραφείο της ΑΧΑ στη Λάρισα, με Συντονιστή τον κ. Μωϋσή Μανουάχ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο «Εν Λαρίση», ο κ. Μανουάχ έκανε μια ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε εκφράζοντας ικανοποίηση για το γεγονός ότι οι συνεργάτες του κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στους υψηλούς επαγγελματικούς στόχους που είχαν τεθεί για το 2014. Επιπλέον, ανακοίνωσε επισήμως τη μετεγκατάσταση του γραφείου Λάρισας σε ισόγειο χώρο στο ερχόμενο διάστημα.

 Ο Field Coacher του γραφείου, κ. Γιάννης Γεωργίου, ευχαρίστησε από τη δική του πλευρά τους συνεργάτες του γραφείου για τη σημαντική προσπάθεια που κατέβαλαν υπό απαιτητικές συνθήκες κατά τη χρονιά που πέρασε. Αναφέρθηκε στις ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν δίνοντας έμφαση στο νέο κανονισμό πωλήσεων, τα νέα βελτιωμένα προϊόντα της Εταιρείας καθώς και στις ενέργειες που δρομολογούνται για το 2015. Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία σε όλους, εκφράζοντας την πίστη ότι οι συνεργάτες του γραφείου θα επιτύχουν τους ιδιαίτερα φιλόδοξους στόχους που έχουν συμφωνηθεί.

 
Η εκδήλωση έκλεισε με την βράβευση του κυρίου Γιώργου Λύτρα, πρώτου Ασφαλιστικού Συμβούλου του γραφείου Μανουάχ στους κλάδους Ζωής και Γενικών Ασφαλίσεων.

 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν όλοι οι συνεργάτες με τους συζύγους τους από τα γραφεία της Λάρισας, της Λαμίας και της Κοζάνης.