Κοπή Πίτας στην Περιφερειακή Διεύθυνση του κ. Τάσου Παυλίδη

29/1/2015

Παρευρέθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ κ. Ερρίκος Μοάτσος και τα Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής: κ. Νίκος Σακελλαρίου (Διευθυντής Δικτύων Διανομής), κ. Λυκούργος Πέτροβας (Διευθυντής Λειτουργιών)


Την ετήσια εκδήλωση για την κοπή πίτας πραγματοποίησε η Περιφερειακή Διεύθυνση της ΑΧΑ με Διευθυντή τον κ. Τάσο Παυλίδη στις 17 Ιανουαρίου. Σε αυτή συμμετείχαν όλοι οι συνεργάτες της Περιφερειακής από τα γραφεία της Δράμας, της Θεσσαλονίκης, της Καβάλας, των Σερρών και της Βέροιας.

Η εκδήλωση άνοιξε με απολογισμό του παραγωγικού έτους από τον Επιθεωρητή Πωλήσεων Αποκλειστικού Δικτύου κ. Στάθη Γκίτικα. Η Περιφερειακή του κ. Παυλίδη είχε εξαιρετικά αποτελέσματα, τόσο στις Ασφαλίσεις Ζωής όσο και στις Γενικές Ασφαλίσεις και κατατάχθηκε πρώτη μεταξύ των Διευθύνσεων της Εταιρείας.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Τάσος Παυλίδης ο οποίος συνεχάρη τους συνεργάτες του για τις επιδόσεις και επεσήμανε την ανάγκη για συνεχή προσπάθεια, αύξηση της δραστηριότητας και της παραγωγής.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ, κ. Ερρίκος Μοάτσος, αναφέρθηκε στο ισχυρό ενδιαφέρον της Εταιρείας να στηρίζει το Αποκλειστικό Δίκτυο Συνεργατών της, επισημαίνοντας ενέργειες που έχουν δρομολογηθεί, όπως ο νέος κανονισμός πωλήσεων και τα νέα βελτιωμένα προϊόντα της Εταιρείας. Ο κ. Μοάτσος ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του αναφέροντας τα εξαιρετικά αποτελέσματα της ΑΧΑ συνολικά για το 2014.

Ο Διευθυντής Δικτύων Διανομής, κ. Νίκος Σακελλαρίου, έδωσε το στίγμα της αγοράς για το 2015 ανέλυσε τις μεγάλες αλλαγές στον κλάδο ανέπτυξε τους στρατηγικούς στόχους της Εταιρείας και δήλωσε σίγουρος πως για μία ακόμα χρονιά, οι συνεργάτες θα επιτύχουν τους στόχους τους.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Διευθυντής Αποκλειστικού Δικτύου κ. Ernesto DiGiorgio, ο οποίος, αφού συνεχάρη τους συνεργάτες της Περιφερειακής για τα αποτελέσματά τους ανέλυσε το πλάνο ανάπτυξης του Δικτύου για το 2015. Αξίζει να αναφερθεί πως κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης χαιρετισμούς απηύθυναν οι κύριοι: Λυκούργος Πέτροβας (Διευθυντής Λειτουργιών), Χρήστος Κουτσούκος (Διευθυντής Κλάδου Ζωής),  Αλέξανδρος Γούναρης (Διευθυντής Υποκαταστήματος Β. Ελλάδας) καθώς και οι επικεφαλής των ομάδων της Περιφερειακής κ.κ.: Σταύρος Κόσσου, Ελένη Τσίτρα, Δέσποινα Αλμπανίδου και Χρήστος Μοναστηρίδης.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η συνάντηση, οι συνεργάτες της ΑΧΑ δεσμεύτηκαν να καταβάλουν τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για μία ακόμα επιτυχημένη και παραγωγική χρονιά.