Η AXA προσφέρει ένα δώρο ζωής και υγείας με αφορμή την παγκόσμια γιορτή της μητέρας

10/5/2016

Διαγωνισμός facebook από 8 έως και 15 Μαΐου 2016


Είναι ο άνθρωπος που στέκεται δίπλα μας από το πρώτο λεπτό της ζωής μας.

Που γελάει με τη χαρά μας, που μας στηρίζει σε κάθε δυσκολία μας, που είναι εκεί σε κάθε σημαντική στιγμή μας.

Που μας κρατάει το χέρι και μας δίνει δύναμη  για να συνεχίσουμε όταν νομίζουμε πως δεν θα τα καταφέρουμε.

Που μας φροντίζει και μας προστατεύει από κάθε κίνδυνο, με κάθε τρόπο

Είναι ο άνθρωπος που έχει ως μοναδική του αποστολή, από την ημέρα που γεννηθήκαμε, την προστασία μας.

Είναι η μητέρα μας.

 

Με αφορμή την παγκόσμια Γιορτή της Μητέρας, η ΑΧΑ προσφέρει ένα δώρο ζωής και υγείας για τη μητέρα, το πιο δυνατό σύμβολο προστασίας.

 

Μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook www.facebook.com/axa.gr/, η ΑΧΑ προσκαλεί τους φίλους της να γράψουν γιατί είναι σημαντική για εκείνους η μητέρα τους και να κερδίσουν ένα ετήσιο συμβόλαιο πρωτοβάθμιας περίθαλψης Mediσυν Care.

 

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε συμμετοχές από την Κυριακή 8 Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 15 Μαΐου και ώρα 11:59 μ.μ.. Ο νικητής θα αναδειχθεί με ηλεκτρονική κλήρωση στις 16 Μαΐου, μέσα από σχετική ανάρτηση στη σελίδα Facebook της ΑΧΑ Ασφαλιστικής.

 

Μήπως ήρθε η στιγμή να ανταποδώσετε ένα μέρος από τη φροντίδα που σας χάρισε τόσο απλόχερα η μητέρα σας;

 

Δηλώστε συμμετοχή, κάνοντας like και αφήνοντας ένα σχετικό σχόλιο στο παρακάτω post:

http://bit.ly/AXA_MothersDay

 

 

Σχετικά με το Πρόγραμμα Mediσυν Care

 

H ΑΧΑ Ασφαλιστική με το πρόγραμμα Mediσυν Care σάς θωρακίζει με ένα μεγάλο εύρος εξωνοσοκομειακών παροχών,στα νοσηλευτήρια του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών αλλά και στα συνεργαζόμενα με τον Όμιλο διαγνωστικά κέντρα και ιατρούς σε όλη την Ελλάδα.

Στις παροχές του προγράμματος περιλαμβάνονται: διαγνωστικές εξετάσεις, δωρεάν ετήσιο πλήρες check-up, απεριόριστες επισκέψεις σε ιατρούς των εφημερευόντων ειδικοτήτων στις κλινικές του Ιατρικού σε Αττική και Θεσσαλονίκη, απεριόριστες, με μικρή συμμετοχή, ιατρικές επισκέψεις στα ιατρεία των συνεργαζόμενων ιατρών (εκτός Αττικής και Θεσσαλονίκης), κάλυψη κάθε έκτακτου περιστατικού που τυχόν προκύψει, στις κλινικές του Ιατρικού σε Αττική και Θεσσαλονίκη, χωρίς να απαιτείται προγενέστερη επικοινωνία με τη Γραμμή Υγείας, καθώς και χρήση ασθενοφόρου χωρίς καμία επιβάρυνση εντός Αττικής και Θεσσαλονίκης για τη μεταφορά σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής σε κλινική του Ιατρικού.

 

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα Mediσυν Care, εδώ: bit.ly/1WahxnQ