Η ΑΧΑ υπερήφανος χορηγός του Παραολυμπιονίκη μας Γιάννη Κωστάκη, για 2η χρονιά

23/4/2015

16 – 20 Απριλίου, ο Γιάννης Κωστάκης συμμετείχε στο “Διεθνές Meeting Κολύμβησης IDM Berlin 2015”, κατακτώντας 11 μετάλλια


Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή του Παραολυμπιονίκη μας Γιάννη Κωστάκη στο Διεθνές Meeting Κολύμβησης του Βερολίνου, τον τελευταίο επίσημο αγώνα πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης στη Γλασκώβη, τον Ιούλιο. Ο Έλληνας πρωταθλητής απέδειξε για μία ακόμα φορά το εξαιρετικό του επίπεδο κατακτώντας συνολικά 11 μετάλλια σε 6 αγωνίσματα.

 

▪ 2 χρυσά, 100μ ελεύθερο,150μ μικτή ατομική.

▪  6 ασημένια, 50μ πρόσθιο,50μ ελεύθερο,200μ ελεύθερο,150μ μικτή ατομική.

▪  3 χάλκινα, 50μ ύπτιο,100μ ελεύθερο.

 

Η ΑΧΑ συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στον κ. Κωστάκη και να τον υποστηρίζει στη σημαντική προσπάθεια που κάνει κάθε χρόνο να βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις στον κόσμο, ενόψει και των Παραολυμπιακών Αγώνων του 2016 στο Ρίο της Βραζιλίας.

 

Ο Γιάννης Κωστάκης ασχολείται με τον πρωταθλητισμό και την αγωνιστική κολύμβηση (κατηγορία S3, περιορισμένη κινητικότητα στα κάτω άκρα) από το 1998, ύστερα από ένα τροχαίο συμβάν. Έχει συμμετάσχει ως Μέλος της Εθνικής μας Ομάδας Κολύμβησης σε Πρωταθλήματα στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, κατακτώντας πολλά μετάλλια και καταρρίπτοντας 10 παγκόσμια ρεκόρ και 5 ευρωπαϊκά.

 

«Η συνεχής υποστήριξη από την ΑΧΑ είναι για εμένα ιδιαίτερα πολύτιμη. Προσπαθώ να βρίσκομαι στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο ώστε να διεκδικώ διαρκώς τις κορυφαίες θέσεις της Παγκόσμιας κατάταξης και να διασφαλίζω νέες διακρίσεις και επιτυχίες για τη χώρα μου», δήλωσε ο Έλληνας πολυ-πρωταθλητής.

Από την ΑΧΑη Διευθύντρια Επικοινωνίας κ. Λένα Πλαΐτη, ανέφερε: «Η συνεργασία με τον κ. Κωστάκη μας γεμίζει υπερηφάνεια σε κάθε αθλητική του συμμετοχή και μας υπενθυμίζει τη δύναμη της ψυχής που βοηθά στην αντιμετώπιση οποιουδήποτε εμποδίου. Παράλληλα, επισημαίνει την ευθύνη όλων για την πρόληψη των οδικών τροχαίων συμβάντων και τη δέσμευση που πρέπει να έχουμε ως κοινωνία για την εξάλειψή τους. Τον ευχαριστούμε ως Έλληνες και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».