Η ΑΧΑ συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα την καινοτομία

8/10/2018

για τη δημιουργία μίας ασφαλέστερης κοινωνίας


Η ΑΧΑ συμμετείχε σε Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην Πρεσβεία της Γαλλίας για το πρόγραμμα «Υιοθέτησε μία startup» (Adopt a startup) του Δικτύου καινοτομίας Mazinnov. Το πρόγραμμα «Υιοθέτησε μία startup» ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2017 με στόχο να δημιουργήσει γέφυρες συνεργασίας ανάμεσα σε νεοφυείς και παγιωμένες εταιρείες.

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος η ΑΧΑ και η Servier ανέλαβαν να στηρίξουν την Techapps Healthier, μια ελληνική startup που βοηθά τους καταναλωτές να οργανώνουν και να διαχειρίζονται καλύτερα την υγεία τους, είτε για να προλαμβάνουν προβλήματα που ενδέχεται να τους απασχολήσουν μελλοντικά, είτε για να αντιμετωπίσουν με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες κάτι που αποτελεί ήδη μέρος της καθημερινότητάς τους. Χάρις στη δημιουργία μίας ειδικής πλατφόρμας, η ΑΧΑ βοηθά την Techapps Healthier να διαχύσει τη γνώση της και να δώσει τη δύναμη στους καταναλωτές να μάθουν πώς μπορούν να ζουν καλύτερα.

 

«Στόχος μας είναι να είμαστε πραγματικοί συνοδοιπόροι όσων μας εμπιστεύονται για την προστασία τους, να τους βοηθάμε έμπρακτα για να ζουν καλύτερα. Με χαρά ενώνουμε δυνάμεις με όσους μοιράζονται το ίδιο όραμα με εμάς για να στηρίξουμε την καινοτομία σε βάθος χρόνου. Παράλληλα, στην ΑΧΑ εστιάζουμε την πρόληψη των κινδύνων, επιπλέον του παραδοσιακού μας ρόλου να τους αντιμετωπίζουμε, μαζί με τους ασφαλισμένους μας, όταν εκδηλώνονται, αντιλαμβανόμενοι την ύψιστη σημασία της για τη δημιουργία μίας ασφαλέστερης κοινωνίας.», δήλωσε ο Χαράλαμπος Αναστασιάδης, Διευθυντής Προϊόντων, Marketing & Επικοινωνίας, Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΧΑ Ελλάδας.

 

Μέχρι σήμερα στο πρόγραμμα έχουν συμμετάσχει 14 «ανάδοχες» και 20 νεοφυείς εταιρείες.