Η ΑΧΑ προσφέρει 10% έκπτωση σε όλα τα νέα ασφαλιστήρια Υγείας Mediσυν μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου

2/9/2014

Στηρίζει τους πελάτες και τους συνεργάτες της στο δυσμενές οικονομικό περιβάλλον που χαρακτηρίζει σήμερα την ελληνική αγορά


Στην εφαρμογή έκπτωσης 10% σε κάθε νέο ασφαλιστήριο υγείας έχει προχωρήσει η ΑΧΑ Ασφαλιστική για το τρίμηνο Ιουλίου - Σεπτεμβρίου 2014.

 

Η ενέργεια αυτή αντανακλά τη φιλοσοφία της Εταιρείας, η οποία στηρίζει τους πελάτες και τους συνεργάτες της στο δυσμενές οικονομικό περιβάλλον που χαρακτηρίζει σήμερα την ελληνική αγορά.

 

Η έκπτωση αφορά σε νέους πελάτες που αποκτούν τα προγράμματα Υγείας Mediσυν και εφαρμόζεται σε όλα τα ασφαλισμένα μέλη.

 

Για την υποστήριξη της ενέργειας θα πραγματοποιηθεί ραδιοφωνική καμπάνια τον Σεπτέμβριο, ενώ σημαντικό βάρος έχει ήδη δοθεί και στην ηλεκτρονική προβολή της, με:

 

▪ Καμπάνια στη μηχανή αναζήτησης της Google, με ειδικό banner και προβολές στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης.
▪ Online προώθηση της έκπτωσης στον ιστότοπο της Εταιρείας www.axa.gr και διαθέσιμο υπολογιστή ασφαλίστρων.

 

Το Mediσυν προσφέρει τη δυνατότητα σχεδιασμού διαφορετικού προγράμματος ανά ασφαλισμένο, στο ίδιο οικογενειακό ασφαλιστήριο, ανάλογα με τις ανάγκες και την οικονομική κατάσταση της οικογένειας. Η AXA σχεδίασε και ανέπτυξε το πρόγραμμα, λαμβάνοντας υπόψη τη γνώμη των υποψηφίων πελατών και των συνεργατών της, με την πραγματοποίηση εξειδικευμένης έρευνας αγοράς.

 

Για το εν λόγω πρόγραμμα έχει εξασφαλιστεί για όλους τους ασφαλισμένους που έχουν νοσοκομειακά προγράμματα, μια δυναμική σειρά Προνομίων Υγείας σε συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα και νοσηλευτήρια. Σε αυτά περιλαμβάνονται: διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις σε προνομιακές τιμές και ιατρικές επισκέψεις.

 

Τέλος, η Εταιρεία έχει θέσει στη διάθεση των ασφαλισμένων 24ωρη Γραμμή Υγείας, 801 111 222 333 από σταθερό ή 210 72 68 000 από κινητό. Έτσι οι πελάτες μπορούν να ενημερωθούν για τα υφιστάμενα συμβεβλημένα νοσηλευτήρια, για τις καλύψεις και παροχές του προγράμματός τους, καθώς και για ιατρικές συμβουλές πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη νοσηλεία τους.