Η ΑΧΑ επενδύει δυναμικά στα Δίκτυα Διανομής - Μεσίτες

3/12/2014

Συνάντηση με Μεσίτες για τη νέα Πολιτική Ανάληψης Κινδύνων 2015


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες η συνάντηση της ΑΧΑ με τους στρατηγικούς της συνεργάτες από το Δίκτυο Μεσιτών & Πρακτόρων, στοχεύοντας στην ενίσχυση της συνεργασίας της με το ανεξάρτητο Δίκτυο Διανομής.

 

Τη συνάντηση με επιλεγμένους Μεσίτες άνοιξε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ κ. Ερρίκος Μοάτσος ο οποίος ανέλυσε τις τάσεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Ελλάδα και τον κόσμο καθώς και την περαιτέρω καλλιέργεια της καλής συνεργασίας με βασικό άξονα τις εταιρικές ασφαλίσεις. «Ως Εταιρεία ηγέτης στις εταιρικές ασφαλίσεις στοχεύουμε να διατηρήσουμε τη θέση μας μέσα και από την ενισχυμένη συνεργασία μας. Είμαστε προσηλωμένοι σε αυτό το στόχο και δημιουργούμε ισχυρά κοινά οφέλη. Προχωράμε προς τη συνεχή ανάπτυξη με λίγα λόγια και σκληρή δουλειά».

 

Ακολούθως το λόγο πήρε ο Διευθυντής Λειτουργιών κ. Λυκούργος Πέτροβας ο οποίος αναφέρθηκε στις κατευθύνσεις που η Εταιρεία πρόκειται να ακολουθήσει για την πολιτική ανάληψης εμπορικών κινδύνων, ενώ ο Διευθυντής Ανάληψης Κινδύνων Ασφαλίσεων Κατά Ζημιών της ΑΧΑ κ. Ανδρέας Νικολάου παρουσίασε αναλυτικά τους άξονες τονίζοντας ότι στην ασφάλιση κινδύνων για επιχειρήσεις, δίνεται έμφαση στην ποιότητα των κινδύνων.

 

Ο Διευθυντής Δικτύων Διανομής της ΑΧΑ κ. Νίκος Σακελλαρίου αναφέρθηκε στις αλλαγές που έρχονται στα δίκτυα διανομής μέσα από την ψηφιακή επανάσταση, το νομοθετικό πλαίσιο και τη διαρκή οικονομική πίεση. «Στην ανάληψη κινδύνων είμαστε η Εταιρεία με τις υψηλότερες ασφαλιστικές δυνατότητες στην αγορά και όραμά μας είναι να αποτελούμε την 1η προτιμώμενη Εταιρεία από τους συνεργάτες και πελάτες μας, εκπλήσσοντάς τους ευχάριστα. Για να το καταφέρουμε αυτό προχωράμε σε αλλαγές που αποβλέπουν στη μείωση του διαχειριστικού κόστους, την αύξηση της παραγωγής και την επιβράβευση των συνεργατών μας».

 

Η ηγετική θέση της ΑΧΑ στην ανάληψη κινδύνων αντικατοπτρίζεται από τη δυνατότητά της να καλύπτει κινδύνους προσφέροντας ένα από τα υψηλότερα όρια στην ασφαλιστική αγορά.

 

Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον και ακούγοντας τις προτάσεις των συνεργατών της, η ΑΧΑ προχωρά με συγκεκριμένες τροποποιήσεις οι οποίες πρόκειται να είναι αμοιβαία επωφελείς, με βασικούς άξονες τη διαφάνεια και την εφαρμογή κανόνων που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τη δίκαιη συνεργασία.

 

Στις προκλήσεις που ακολουθούν η ΑΧΑ στηρίζει τους συνεργάτες της και επενδύει στην εξωστρέφεια, τη σταθερότητα, την κερδοφορία και την υγιήανάπτυξη.