Η ΑΧΑ δίπλα στη νέα γενιά

15/6/2017

3η συνεχή χρονιά για το “AXA Business Day”


Μία ξεχωριστή εμπειρία έζησαν 40 φοιτητές από πανεπιστήμια όλης της Ελλάδας καθώς πέρασαν μια ολόκληρη μέρα στα κεντρικά γραφεία της ΑΧΑ όπου ενημερώθηκαν για την Εταιρεία, γνώρισαν τους ανθρώπους της και τις προοπτικές εξέλιξης που υπάρχουν. Για 3η συνεχή χρονιά, η ΑΧΑ Ελλάδας, πραγματοποίησε ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο «Business Day».

 

Το ΑΧΑ «Business Day» έγινε στο πλαίσιο της στρατηγικής που ακολουθεί η ΑΧΑ να υποστηρίζει τους νέους ανθρώπους να ενδυναμώνουν τις τεχνικές τους γνώσεις και να λαμβάνουν εμπειρίες που θα έχουν αξία για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

 

Μέσα από μια σειρά παρουσιάσεων από στελέχη της ΑΧΑ, τροφοδοτήθηκε ένας παραγωγικός διάλογος που προσέφερε στους φοιτητές βαθιά κατανόηση του τρόπου που δουλεύει μια ασφαλιστική εταιρεία και τις ανάγκες που μπορούν οι ίδιοι να καλύψουν για να προσφέρουν από την πλευρά τους μια δυναμική ώθηση, τόσο στην ΑΧΑ όσο και στον ασφαλιστικό κλάδο.

 

Η εμπειρία των φοιτητών έλαβε βιωματική διάσταση όταν όλοι μαζί, με τη συμμετοχή και των ανθρώπων της ΑΧΑ, συμμετείχαν σε ένα εργαστήριο μαγειρικής. Μέσα από αυτό, υπό την καθοδήγηση ειδικού εκπαιδευτή, είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη σημαντικότητα της αρμονικής συνεργασίας και την προστιθέμενη αξία που μπορεί καθένας να προσφέρει, για ένα καλό αποτέλεσμα.

 

«Ήταν μία εξαιρετική μέρα, τόσο από πλευράς ομιλιών-παρουσιάσεων, όσο και από πλευράς ευκαιρίας να γνωρίσουμε εσάς και την Εταιρεία σας. Μας δείξατε μια Εταιρεία όπου πραγματικά θα θέλαμε να εργαστούμε και να γίνουμε μέρος της επιτυχίας της. Η ιδέα και η υλοποίηση του workshop μαγειρικής ήταν ιδιαιτέρως ευχάριστη εμπειρία. Το απολαύσαμε!» ανέφερε ένας από τους συμμετέχοντες φοιτητές.

 

H Άννα Μανιάτη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της ΑΧΑ, ανέφερε: «Έχουμε να μάθουμε από τον τρόπο που οι νέοι οραματίζονται το μέλλον και την ίδια ώρα, έχουμε να προσφέρουμε σημαντικά εχέγγυα για την απρόσκοπτη ανάπτυξη τους. Η ΑΧΑ αποτελεί έναν οργανισμό που αφουγκράζεται υπεύθυνα τις ανάγκες της νέας γενιάς και στέκεται δίπλα της για ένα κοινό μέλλον που θα αποδώσει καρπούς σε όλους. Αυτή ήταν η 3η φορά που πραγματοποιήθηκε το “AXA Business Day” και με χαρά βλέπουμε το αυξανόμενο ενδιαφέρον των νέων για την Εταιρεία μας».

 

                                                                   Δτ Αχα Business Day

 

                                                                   Δτ Αχα Business Day 2