Η ΑΧΑ αποζημιώνει την εταιρεία Super Market Κρητικός

17/10/2014

Τηρεί τη δέσμευσή της να βρίσκεται απρόσκοπτα δίπλα σε όλους τους πελάτες της.


H ΑΧΑ τηρώντας τη δέσμευσή της να βρίσκεται απρόσκοπτα δίπλα σε όλους τους πελάτες της κατέβαλε αποζημίωση για το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σχετικά με τις ολοκληρωτικές ζημιές που προκάλεσε η πυρκαγιά στις αποθηκευτικές εγκαταστάσεις της εταιρείας «Super Market Κρητικός» στο Κρανίδι.

 

Για την εταιρεία «Super Market Κρητικός» που αποτελεί βασικό κρίκο στην αλυσίδα διανομής προϊόντων καθημερινής ανάγκης, η καταβολή της ασφαλιστικής αποζημίωσης σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ήταν  ιδιαίτερα σημαντική, διότι αφ’ ενός της έδωσε τη δυνατότητα αποκατάστασης των ανωτέρω αποθηκευτικών της εγκαταστάσεων και αφ’ ετέρου εξασφάλισε την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας της στην περιοχή της Αργολίδας.   

 

Η άριστη συνεργασία μεταξύ ΑΧΑ και «Super Market Κρητικός» και η γρήγορη καταβολή της αποζημίωσης απορρόφησαν οποιουσδήποτε κραδασμούς θα μπορούσαν να προκληθούν από την καταστροφή της αποθήκης στο Κρανίδι, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλή ροή εργασιών.

 

Ιδιαίτερο ζήλο και ευαισθησία επέδειξε ο Συνεργάτης της ΑΧΑ στην Αίγινα, κύριος Γιώργος Οικονόμου, ο οποίος συνέβαλε στην επιτυχημένη διαδικασία της αποζημίωσης. Το γραφείο της Αίγινας βρίσκεται στην οδό Φανερωμένης 2, τηλέφωνο 22970 28650, προσφέροντας ολοκληρωμένα προγράμματα προστασίας ασφάλισης Ζωής, Υγείας, Περιουσίας, καθώς και Διαχείρισης Κεφαλαίων.