Η ΑΧΑ αναβαθμίζει τα Προνόμια Υγείας που παρέχει στους πελάτες της

25/6/2015

Σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα και αρτιότερα συμβεβλημένα νοσηλευτήρια και διαγνωστικά κέντρα


Η ΑΧΑ, στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης των προσφερόμενων υπηρεσιών, αναβαθμίζει τα Προνόμια Υγείας που προσφέρει σε όλους τους πελάτες του κλάδου Υγείας.

Συγκεκριμένα, η ΑΧΑ σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα και αρτιότερα συμβεβλημένα νοσηλευτήρια και διαγνωστικά κέντρα, προσφέρει στους ασφαλισμένους της ακόμα πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες πρόληψης και φροντίδας της υγείας τους, σε προνομιακές τιμές ή και χωρίς καθόλου κόστος, ενώ παράλληλα διευρύνει το δίκτυο των συνεργασιών της.

Ειδικότερα:

- Εντάσσει στα Προνόμια τους παρακάτω 6 νέους έγκριτους παρόχους:

Όμιλος Υγεία

Mediteranneo Hospital

Νοσηλευτήριο Ερρίκος Ντυνάν

Αθηναϊκή Κλινική

Άγιος Λουκάς Θεσσαλονίκης

Ασκληπιείο Λάρισας

- Μειώνει τη συμμετοχή του πελάτη κατά 30% στα νοσηλευτήρια του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών (Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου, Ιατρικό Ψυχικού, Ιατρικό Περιστερίου, Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης) και στην Ευρωκλινική.

- Διευρύνει τις παροχές πρόληψης και διάγνωσης.

- Μειώνει σε πολλές περιπτώσεις τη συμμετοχή του πελάτη, το κόστος των επισκέψεων σε γιατρούς και διευρύνει το δίκτυο των συνεργασιών.   

- Διευρύνει την υπηρεσία στα επείγοντα περιστατικά με επιπλέον εξετάσεις και παροχές.

Οι  υπηρεσίες που προσφέρονται μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν επισκέψεις σε γιατρούς, διαγνωστικές εξετάσεις, check up, οδοντιατρικές και οφθαλμολογικές παροχές, ιατρικές υπηρεσίες και μεταφορά με ασθενοφόρο, κ.λπ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν την αναλυτική λίστα των παροχών και των παρόχων στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΧΑ στην ειδικά διαμορφωμένη ενότητα για τα Προνόμια Υγείας http://www.axa.gr/el/health/health-benefits-club/