Γιατί Κάποιες Στιγμές Είναι Μοναδικές

30/1/2018

Νέα διαφημιστική καμπάνια από την ΑΧΑ


 Κάθε στιγμή είναι για τον καθένα μας μοναδική!

Περνάει και δε «γυρίζει πίσω», γι’ αυτό και πρέπει να τη ζούμε, να είμαστε παρόντες.

 

Η άμεση εξυπηρέτηση και η απλή και γρήγορη διαδικασία αποζημίωσης που προσφέρουν τα προγράμματα της ΑΧΑ Ελλάδας για την Υγεία βρίσκονται στο επίκεντρο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της Εταιρείας. Με κεντρικό μήνυμα: «Γιατί στη ζωή κάποιες στιγμές είναι μοναδικές», θυμόμαστε πόσο σημαντικές είναι κάποιες στιγμές στη ζωή μας και πως πρέπει να έχουμε φροντίσει για να μη χάνουμε ούτε λεπτό από αυτές.

 

Ο μικρός  Ανδρέας ήθελε η μαμά του να βγει από το νοσοκομείο για να είναι μαζί της, όταν θα «έβγαζε» το πρώτο του δόντι. Έτσι κι έγινε! Η μαμά του επέστρεψε σπίτι έγκαιρα, χωρίς έγνοιες για τα διαδικαστικά και τα χρήματα που στοίχισε η νοσηλεία της.

 

Αυτή είναι η μικρή ιστορία που «ξετυλίγεται» στη νέα διαφημιστική καμπάνια της ΑΧΑ. Καθένας από εμάς οφείλει να είναι παρών στις μοναδικές στιγμές που του επιφυλάσσει η ζωή.

 

Η ΑΧΑ στηρίζει τους ανθρώπους να ζουν καλύτερα. Στέκεται δίπλα τους με βασικό της μέλημα την άμεση εξυπηρέτηση, τη γρήγορη και απλοποιημένη διαδικασία αποζημίωσης προκειμένου να επιστρέφουν στην ομαλότητα της καθημερινότητάς τους το συντομότερο δυνατό.

 

Με αφορμή τη νέα διαφημιστική καμπάνια της ΑΧΑ, ο Διευθυντής Προϊόντων, Marketing & Επικοινωνίας, Μπάμπης Αναστασιάδης δήλωσε: «Αποστολή μας στην ΑΧA είναι να βοηθάμε τους πελάτες να ζουν καλύτερα, υποστηρίζοντας αποτελεσματικά κάθε ανάγκη για προστασία. Η προστιθέμενη αξία για εμάς είναι ο άνθρωπος και η μοναδικότητα των στιγμών του. Σε αυτά επενδύουμε και αυτά προστατεύουμε, αναβαθμίζοντας συνεχώς τα προϊόντα που δημιουργούμε και την εμπειρία που έχουν δίπλα μας οι άνθρωποι που μας εμπιστεύονται για την ασφάλισή τους».

 

Δείτε το video εδώ: https://www.youtube.com/c/AxaGr