«Αποστολή μας η προστασία σας» Η ΑΧΑ Ασφαλιστική δημιουργεί τη δική της σελίδα στο Facebook

22/6/2015

Η AXA αξιοποιεί τα νέα ψηφιακά μέσα για να βοηθήσει έμπρακτα στη δημιουργία μίας ασφαλέστερης κοινωνίας


Η ΑΧΑ Ασφαλιστική από σήμερα, 22 Ιουνίου 2015, επεκτείνει την παρουσία της στο διαδίκτυο με τη δημιουργία της δικής της CorporateFan Page στο Facebook, τo δημοφιλέστερo μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Στόχος της σελίδας της ΑΧΑ Ασφαλιστικής είναι να μοιράζεται νέα για την καλύτερη προστασία των ανθρώπων και του κόσμου γύρω μας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη και εκπαίδευση αναφορικά με τους διάφορους πιθανούς, καθημερινούς κινδύνους (οικονομικούς, κοινωνικούς, υγείας και περιβαλλοντικούς). Οι fans της σελίδας Facebook της ΑΧΑ Ασφαλιστικής θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται, να εμπνευστούν, να εμπλακούν και να υποστηρίξουν την ΑΧΑ να εξαπλώσει το μήνυμα για την προστασία.

Επιπλέον, θα λαμβάνουν χρήσιμες συμβουλές για θέματα υπηρεσιών και προϊόντων, ενημερώσεις για διάφορες ενέργειες της Εταιρείας, καθώς και να επικοινωνούν και να μοιράζονται τις σκέψεις τους και τα σχόλιά τους, ενισχύοντας έτσι τον διάλογο και την αμφίδρομη επικοινωνία.

Η Εταιρεία συνεχίζει να αξιοποιεί τα νέα ψηφιακά μέσα για να βοηθήσει έμπρακτα στη δημιουργία μίας ασφαλέστερης κοινωνίας, όπου όλοι μπορούν να ζουν με περισσότερη ηρεμία.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, ο Όμιλος ΑΧΑ έχει προχωρήσει σε στρατηγική συνεργασία με το Facebookστο πλαίσιο της περαιτέρω ανάπτυξής του στον ψηφιακό τομέα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην κινητή τηλεφωνία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα της ΑΧΑ με ένα κλικ στο http://www.facebook.com/axa.gr.