ΑΧΑ: Έμπρακτη στήριξη 360°

#MenoumeSpiti

 

Δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία MyAXA Doctor σε 100.000 ασφαλισμένους μας

Μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες που απαιτούν ασφαλείς και εξ αποστάσεως επαφές, η ΑΧΑ, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους 100.000 ασφαλισμένους που την εμπιστεύονται για την προστασία της υγείας τους, προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία MyAXA Doctor, με τη βοήθεια της οποίας μπορούν να λαμβάνουν - με βίντεο κλήση ή τηλεφωνικά- ιατρική καθοδήγηση, καθώς και ενημέρωση σχετικά με θέματα πρόληψης και προαγωγής της υγείας τους.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία, μπορείτε να βρείτε εδώ.

...

Αφετηρία των ενεργειών μας ήταν η προστασία των ανθρώπων μας, μέσα από:

 • Την έγκαιρη προστασία τους χάρις στο μοντέλο τηλεργασίας που είχε καθιερώσει από το 2018 και στις ασκήσεις επιχειρησιακής συνέχειας που είχε εκπονήσει τα τελευταία χρόνια.
 • Τη συστηματική διαδικτυακή επικοινωνία μαζί τους για να τους βοηθά να αισθάνονται δημιουργικοί και ασφαλείς.
 • Τη δημιουργία ειδικών webinars για ψυχική και σωματική ευεξία.
 • Την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και την ένταξη όλου του προσωπικού στην υπηρεσία MyAXA Doctor.
 • Οδηγίες τηλεργασίας για Managers, καθώς και προγράμματα ανάπτυξης μέσω LinkedIn ...

  Τριετή στήριξη στον Τομέα Τουρισμού με την πραγματοποίηση των ταξιδιών πωλήσεών μας στην Ελλάδα

  Συνδράμοντας στην ανάκαμψη της τουριστικής δραστηριότητας που υφίσταται μεγάλο πλήγμα και λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Τομέας του Τουρισμού αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους οικονομικούς πυλώνες της χώρας, η ΑΧΑ δεσμεύεται να πραγματοποιήσει όλα τα ταξίδια Πωλήσεών της εταιρείας για τα επόμενα τρία (3) χρόνια αποκλειστικά στην Ελλάδα.

  ...

  Παροχή 20.000 μασκών ειδικού τύπου στο Εθνικό Σύστημα Υγείας

  Η ΑΧΑ βρίσκεται δίπλα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δίνει καθημερινό αγώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες για ιατρικά αναλώσιμα, παρέχει 20.000 μάσκες ειδικού τύπου στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

  ...

  Συμμετοχή στην οικονομική ενίσχυση 1.200 Μονάδων Εντατικής Θεραπείας παγκοσμίως – εκ των οποίων 11 βρίσκονται στην Ελλάδα

  Ως μέλος ενός διεθνούς Ομίλου με φιλάλληλη στάση απέναντι στην κοινωνία, η ΑΧΑ Ελλάδας συνεισφέρει σε αυτή την παγκόσμια προσπάθεια με την ενεργοποίηση των εθελοντών της. Κάθε συμμετοχή μεταφράζεται σε αντίστοιχη οικονομική συνδρομή και βοηθά στην κάλυψη των αναγκών που προκύπτουν από την επιβάρυνση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας λόγω της πανδημίας.

  ...

  Έμπρακτη στήριξη σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες

  Αναγνωρίζοντας την ξαφνική επιδείνωση των συνθηκών επιβίωσης ενός σημαντικού αριθμού συνανθρώπων μας, η ΑΧΑ προσφέρει σίτιση σε άπορες οικογένειες και αστέγους, σε συνεργασία με τις οργανώσεις Μπορούμε και Emphasis, με τη στήριξη της εθελοντικής ομάδας της ΑΧΑ Hearts In Action.

  ...

  Επιστροφή της αξίας από τη μειωμένη κίνηση οχημάτων και χρήση του προγράμματος Οδηγώ λίγο – Πληρώνω λίγο

  Η ΑΧΑ παρέχει έκπτωση 5% σε όλα τα ασφαλιστήρια αυτοκινήτου, ως επιστροφή αξίας που προκύπτει από τη μειωμένη κίνηση οχημάτων. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα χρήσης τού ειδικά σχεδιασμένου προγράμματος επιβράβευσης «Οδηγώ λίγο – Πληρώνω λίγο» που προσφέρει έκπτωση έως και 20% στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου σε περίπτωση περιορισμένης ετήσιας χρήσης αυτοκινήτου.

  ...