Εφαρμογή "Ασφαλής Οδήγηση"

Εφαρμογή ΑΧΑ για κινητές συσκευές

«Ασφαλής Οδήγηση»

Νέα εφαρμογή για κινητές συσκευές iphone & android smartphone, διαθέσιμη δωρεάν σε εσάς, είτε είστε πελάτης της ΑΧΑ, είτε όχι

 

   Ασφαλής Οδήγηση Print Screen        1

 

 

Εγκαταστήστε τώρα την εφαρμογή με τον σαρωμένο κώδικα (QRcode*) στο smartphone σας iOS ή android

 

 01 QR Code AXA

 ή

επισκεφτείτε το τοπικό ηλεκτρονικό κατάστημα App Store ή Google Play

 

    App Store 2    Google Play

    

 

 

Η νέα εφαρμογή για κινητές συσκευές από την ΑΧΑ αποτελεί ένα σύντροφο για την ασφαλή σας μετακίνηση κατά τη βραδινή έξοδο ή το ταξίδι σας!

01 Icon Πού θα βγείτε: Επιλέξτε τον τόπο που θα βγείτε, ποιος θα είναι ο οδηγός της παρέας που δε θα καταναλώσει αλκοόλ.
02 Icon Πόσο ήπιατε: Μπορείτε να ορίσετε το χρόνο που ήπιατε και τι ποσότητα αλκοόλ, για να δείτε σε τι κατάσταση είναι ο οργανισμός σας. Επίσης, μπορείτε να ακολουθήσετε δύο ειδικές δοκιμές για να ελέγξετε την ισορροπία σας.
03 Icon Ασφαλής επιστροφή: Αν έχετε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, μπορείτε να καλέσετε ταξί ή να βρείτε κάποιο ξενοδοχείο στην περιοχή για να περάσετε το βράδυ.
04 Icon Ετοιμασία για ταξίδι: Ελέγξτε μέσα από ειδική λίστα, αν έχετε φροντίσει όλα τα χαρακτηριστικά του οχήματός σας για να ταξιδέψετε με ασφάλεια.
05 Icon Στη διάρκεια του ταξιδιού: Ορίστε τη διαδρομή σας και καθορίστε συγκεκριμένους χρόνους κατά τους οποίους η εφαρμογή θα σας υπενθυμίζει να ξεκουραστείτε.
06 Icon Προσομοιωτής αποστάσεων: Θυμηθείτε ποιες είναι οι αποστάσεις ασφαλείας που πρέπει να τηρείτε από τα υπόλοιπα οχήματα, ανάλογα με την ταχύτητά σας και τις συνθήκες του οδοστρώματος.
07 Icon Πληροφορίες: Θυμηθείτε μερικές από τις πιο σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να έχετε κατά νου όταν είστε στο δρόμο, μέσα από την ειδική ενότητα με τις «Συμβουλές».

 

 


 

 

 

 

 

 

 

*Χρησιμοποιώντας ένα smartphone εξοπλισμένο με ένα barcode αναγνώρισης.