Ασφάλιση αυτοκινήτου - Προαιρετικές καλύψεις

Επιπλέον προστασία και ασφάλεια για το αυτοκίνητο και τον οδηγό

Ασφάλιση Αυτοκινήτου, Προαιρετικές Καλύψεις AXA Ασφάλιση Αυτοκινήτου, Προαιρετικές Καλύψεις AXA

Οδική βοήθεια

Η ασφάλιση αυτοκινήτου της ΑΧΑ σας παρέχει την προαιρετική κάλυψη της οδικής βοήθειας. Έχοντας την κάλυψη της οδικής βοήθειας, σε περίπτωση που το ασφαλισμένο αυτοκίνητο σας ακινητοποιηθεί εξαιτίας μηχανικής βλάβης, συμπεριλαμβανομένης και της βλάβης στα ελαστικά ή έλλειψης καυσίμων, φροντίζουμε εμείς για την επιτόπου επισκευή του ή για τον ανεφοδιασμό καυσίμων, εφόσον είναι εφικτό, ή για τη μεταφορά του στο πλησιέστερο συνεργείο επιλογής σας ή σε πρατήριο καυσίμων.

Η κάλυψη της οδικής βοήθειας ισχύει 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το έτος, σε Ελλάδα, Ευρώπη και στις χώρες της Μεσογείου και παρέχεται μέσω του δικτύου της Interpartner Assistance.
Για την οδική βοήθεια καλείτε στο 801 111 222 333 (από σταθερό τηλέφωνο) ή στο 210 7268 000 (από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο)

Νομική προστασία

Με την κάλυψη της νομικής προστασίας η ΑΧΑ Ασφαλιστική αποζημιώνει τις δαπάνες, για περιστατικό που θα συμβεί με το ασφαλισμένο αυτοκίνητο ή για παράβαση ποινικής ή αστυνομικής διάταξης.

Το μέγιστο όριο αποζημίωσης είναι 3.000 ευρώ και η κάλυψη παρέχεται μέσω της εταιρίας νομικής προστασίας DAS

Θραύση κρυστάλλων

Η ΑΧΑ ασφαλιστική με την κάλυψη αυτή, αποζημιώνει ζημιές στα κρύσταλλα του ασφαλισμένου αυτοκινήτου έως 2.000 ευρώ, από θραύση που θα προκληθεί από οποιαδήποτε αιτία, ακόμη και κατά την απόπειρα κλοπής. Δεν αποζημιώνει, όμως, για τις ζημιές σε φανάρια και εξωτερικούς καθρέπτες.

Για την κάλυψη της θραύσης κρυστάλλων ισχύει η απαλλαγή 50 ευρώ για κάθε περιστατικό.

Εάν η επισκευή πραγματοποιηθεί σε ένα από τα συμβεβλημένα εξειδικευμένα συνεργεία του δικτύου της ΑΧΑ τότε δεν ισχύει η απαλλαγή των 50 ευρώ.


Για αποκατάσταση ζημιάς θραύσης κρυστάλλων μπορείτε να απευθείνεστε στις παρακάτω συνεργαζόμενες εταιρίες :

Carglass

Glassdrive

Για περισσότερες πληροφορίες για τα συμβεβλημένα εξειδικευμένα συνεργεία και την επιλογή αυτού που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας, καλέστε το 801 111 222 333 ή 210 7268 000