Ειδικές εκπτώσεις στα ασφάλιστρα

Ανανεώνω & Κερδίζω

Η ανανέωση του ασφαλιστηρίου σας στην ΑΧΑ, μειώνει τα ασφάλιστρά σας!

Η ΑΧΑ σας παρέχει όχι μόνο την ασφάλιση αυτοκινήτου που επιθυμείτε και έχετε ανάγκη αλλά και τις εκπτώσεις ασφαλίστρων που σας αξίζουν. Εάν είστε πιστός πελάτης, σας επιβραβεύει εφαρμόζοντας ένα σύνολο διαφορετικών εκπτώσεων οι οποίες μειώνουν τα συνολικά ετήσια ασφάλιστρά σας. Συγκεκριμένα:

Εκπτώσεις λόγω ανανέωσης ασφαλιστηρίου αυτοκινήτου

Στην 1η ανανέωση του ασφαλιστηρίου σας

  • Έκπτωση 7,5% στα ετήσια ασφάλιστρα του αυτοκινήτου σας κατά την 1η ανανέωση του ασφαλιστηρίου σας στην ΑΧΑ. Η έκπτωση αυτή αυξάνεται στο 12,5% εφόσον δεν έχει προκληθεί ατύχημα με δική σας υπαιτιότητα κατά την διάρκεια του 1ου έτους ασφάλισής σας στην ΑΧΑ.

Στην 2η ανανέωση του ασφαλιστηρίου σας

  • Συνολική έκπτωση 15%* στα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου σας, από την 2η ετήσια ανανέωση του ασφαλιστηρίου σας και μετά, εφόσον δεν έχει προκληθεί ατύχημα με δική σας υπαιτιότητα κατά το διάστημα της ασφάλισής σας στην ΑΧΑ.


Συνδυαστικές εκπτώσεις

Η ΑΧΑ, όμως, έχει διαθέσιμες και επιπλέον συνδυαστικές εκπτώσεις που μπορεί να εφαρμόζονται και σε εσάς και λειτουργούν προσθετικά στις παραπάνω εκπτώσεις λόγω ανανέωσης του ασφαλιστηρίου αυτοκινήτου σας. Ειδικότερα, εάν είστε ασφαλισμένος/η στην ΑΧΑ:

 

  • με ασφαλιστήριο κατοικίας, επωφελείστε επιπλέον 7,5% έκπτωσης στα ασφάλιστρα και της κατοικίας και του αυτοκινήτου σας,

 

 

Ενημερωθείτε, τώρα, για τις εκπτώσεις που δικαιούστε, από τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο ή το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της ΑΧΑ (τηλ. 801 111 222 333, 210 7268 000).

 

 *Συνολικό ποσoστό έκπτωσης επί του αρχικού ασφαλίστρου κατά την έναρξη της ασφάλισής σας.

On line πληρωμή με άτοκες δόσεις