Προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου

Ασφάλεια αυτοκινήτου που καλύπτει κάθε ανάγκη

 Ασφάλεια Αυτοκινήτου AXA  Ασφάλεια Αυτοκινήτου AXA

Συμπληρώστε και βρείτε τώρα τα ασφάλιστρά σας!

Υπολογίστε ασφάλιστρα

6μηνη ή 12μηνη ασφάλιση Φροντίδα ατυχήματος
Online πληρωμή σε 3,6 ή 12 μηνιαίες άτοκες δόσεις Εκπτώσεις στα ασφάλιστρα
 • 6μηνη ή 12μηνη ασφάλιση
 • Φροντίδα ατυχήματος
 • Online πληρωμή σε 3,6 ή 12 μηνιαίες άτοκες δόσεις
 • Εκπτώσεις στα ασφάλιστρα

Ασφάλεια αυτοκινήτου

 Ασφάλεια Αυτοκινήτου AXA Classic

Classic - Η οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου με την αξιοπιστία της ΑΧΑ

Το πρόγραμμα ασφάλειας αυτοκινήτου Classic , που προσφέρει η ΑΧΑ Ασφαλιστική με οικονομικά ασφάλιστρα, εξασφαλίζει το αυτοκίνητο και εσάς ως οδηγό, παρέχοντας - εκτός από τις υποχρεωτικές από το νόμο καλύψεις - και άλλες πρόσθετες αλλά απαραίτητες καλύψεις για να νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Μπορείτε να επεκτείνετε την κάλυψή σας Classic προσθέτοντας τις καλύψεις οδικής βοήθειας, νομικής προστασίας και θραύσης κρυστάλλων....
Ασφάλεια Αυτοκινήτου AXA Extra

Extra - Ασφάλεια αυτοκινήτου με επιπλέον προστασία από κάθε κίνδυνο

Το πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Extra σχεδιάστηκε από την ΑΧΑ Ασφαλιστική για να σας παρέχει πέρα των βασικών καλύψεων, πρόσθετες αποτελεσματικές καλύψεις για μεγαλύτερη προστασία απέναντι σε υπαρκτούς κινδύνους που απειλούν εσάς ως οδηγό και φυσικά το αυτοκίνητό σας. Μπορείτε να εμπλουτίσετε το πρόγραμμά σας Extra με τις προαιρετικές καλύψεις της οδικής βοήθειας ή/και της νομικής προστασίας. ...
Ασφάλιση Αυτοκινήτου AXA Premium

Premium - Η απόλυτη ασφάλεια αυτοκινήτου από την ΑΧΑ

Η ΑΧΑ Ασφαλιστική προσφέρει το πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Premium σε όλους εσάς που επιθυμείτε την απόλυτη ασφάλεια κάθε στιγμή που οδηγείτε, αλλά και που θέλετε να είστε σίγουροι ότι το αυτοκίνητό σας είναι προστατευμένο απέναντι σε κάθε ενδεχόμενο κίνδυνο. Στο πρόγραμμα Premium μπορείτε να συνδυάσετε προαιρετικά τις καλύψεις οδικής βοήθειας, νομικής προστασίας. ...

Συμβεβλημένα Συνεργεία

Έχοντας εμπιστευθεί την ασφάλεια αυτοκινήτου σας στην ΑΧΑ Ασφαλιστική, διασφαλίζετε ταυτόχρονα σημαντικές παροχές και προνόμια κάνοντας χρήση του Δικτύου Συμβεβλημένων Συνεργείων, στην περίπτωση που χρειαστεί να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας.

Στο Δίκτυο Συμβεβλημένων Συνεργείων συμπεριλαμβάνονται αξιόπιστα συνεργεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη που παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και εγγυημένες εργασίες επισκευής.Τα οφέλη χρήσης Συμβεβλημένου Συνεργείου

 • Απευθείας κάλυψη των εξόδων επισκευής του αυτοκινήτου σας, με καταβολή του ποσού στο συνεργείο από την ΑΧΑ, που σημαίνει ότι δεν εκταμιεύετε χρήματα, εκτός του ποσού απαλλαγής, όπου προβλέπεται από το ασφαλιστήριό σας.
 • Δυνατότητα παροχής αυτοκινήτου αντικατάστασης κατόπιν συμφωνίας και αναλόγως διαθεσιμότητας.
 • Δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης του αυτοκινήτου σας από το χώρο σας, στην πλειοψηφία των συνεργείων.
 • Ταχύτητα επισκευής

Επιπλέον, προσφέρονται:
 • Πιστοποιημένη εργασία με εγγύηση επισκευής τουλάχιστον 1 έτους.
 • Χρήση καινούργιων ανταλλακτικών για αυτοκίνητα έως 5 έτη, χωρίς αφαίρεση παλαιότητας.
 • Τεχνικός έλεγχος του αυτοκινήτου τουλάχιστον 15 σημείων.
 • Εσωτερικός και εξωτερικός καθαρισμός αυτοκινήτου.

Ποιος μπορεί να κάνει χρήση του δικτύου των Συμβεβλημένων Συνεργείων

Μπορείτε να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας σε Συμβεβλημένο Συνεργείο εφόσον:

 • Είστε ασφαλισμένος στην ΑΧΑ και το αυτοκίνητό σας έχει υποστεί ζημιές από σύγκρουση χωρίς δική σας υπαιτιότητα και εντάσσεται στο Σύστημα Φιλικού Διακανονισμού.
 • Είστε ασφαλισμένος στην ΑΧΑ και έχετε αποκτήσει το ανάλογο πρόγραμμα ασφάλισης για ζημίες από: Μερική κλοπή, Φυσικά φαινόμενα (πλημμύρα, χαλάζι, χιόνι, θύελλα, καταιγίδα), Πυρκαγιά, Κακόβουλες ενέργειες, Τρομοκρατικές πράξεις - Πολιτικές Ταραχές, Ίδιες ζημιές (μικτή).
 • Επίσης, χρήση Συμβεβλημένου Συνεργείου μπορεί να κάνει και τρίτος (όχι ασφαλισμένος της ΑΧΑ) που η ΑΧΑ έχει υποχρέωση αποζημίωσης και δεν εντάσσεται στο Σύστημα Φιλικού Διακανονισμού.

Όροι προγραμμάτων

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο.

Δείτε εδώ τους όρους των Προγραμμάτων

Προαιρετικές καλύψεις

Οδική βοήθεια

Η ασφάλιση αυτοκινήτου της ΑΧΑ σας παρέχει την προαιρετική κάλυψη της οδικής βοήθειας. Έχοντας την κάλυψη της οδικής βοήθειας, σε περίπτωση που το ασφαλισμένο αυτοκίνητο σας ακινητοποιηθεί εξαιτίας μηχανικής βλάβης, συμπεριλαμβανομένης και της βλάβης στα ελαστικά ή έλλειψης καυσίμων, φροντίζουμε εμείς για την επιτόπου επισκευή του ή για τον ανεφοδιασμό καυσίμων, εφόσον είναι εφικτό, ή για τη μεταφορά του στο πλησιέστερο συνεργείο επιλογής σας ή σε πρατήριο καυσίμων.

Η κάλυψη της οδικής βοήθειας ισχύει 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το έτος, σε Ελλάδα, Ευρώπη και στις χώρες της Μεσογείου και παρέχεται μέσω του δικτύου της Interpartner Assistance.
Για την οδική βοήθεια καλείτε στο 801 111 222 333 (από σταθερό τηλέφωνο) ή στο 210 7268 000 (από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο)

Νομική προστασία

Με την κάλυψη της νομικής προστασίας η ΑΧΑ Ασφαλιστική αποζημιώνει τις δαπάνες, για περιστατικό που θα συμβεί με το ασφαλισμένο αυτοκίνητο ή για παράβαση ποινικής ή αστυνομικής διάταξης.

Το μέγιστο όριο αποζημίωσης είναι 3.000 ευρώ και η κάλυψη παρέχεται μέσω της εταιρίας νομικής προστασίας DAS

Θραύση κρυστάλλων

Η ΑΧΑ ασφαλιστική με την κάλυψη αυτή, αποζημιώνει ζημιές στα κρύσταλλα του ασφαλισμένου αυτοκινήτου έως 2.000 ευρώ, από θραύση που θα προκληθεί από οποιαδήποτε αιτία, ακόμη και κατά την απόπειρα κλοπής. Δεν αποζημιώνει, όμως, για τις ζημιές σε φανάρια και εξωτερικούς καθρέπτες.

Για την κάλυψη της θραύσης κρυστάλλων ισχύει η απαλλαγή 50 ευρώ για κάθε περιστατικό.

Εάν η επισκευή πραγματοποιηθεί σε ένα από τα συμβεβλημένα εξειδικευμένα συνεργεία του δικτύου της ΑΧΑ τότε δεν ισχύει η απαλλαγή των 50 ευρώ.


Για αποκατάσταση ζημιάς θραύσης κρυστάλλων μπορείτε να απευθείνεστε στις παρακάτω συνεργαζόμενες εταιρίες :

Carglass

Glassdrive

Για περισσότερες πληροφορίες για τα συμβεβλημένα εξειδικευμένα συνεργεία και την επιλογή αυτού που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας, καλέστε το 801 111 222 333 ή 210 7268 000.