Προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου

Ασφάλεια αυτοκινήτου που καλύπτει κάθε ανάγκη

 Ασφάλεια Αυτοκινήτου AXA  Ασφάλεια Αυτοκινήτου AXA

Συμπληρώστε και βρείτε τώρα τα ασφάλιστρά σας!

Υπολογίστε ασφάλιστρα

6μηνη ή 12μηνη ασφάλιση Φροντίδα ατυχήματος
Online πληρωμή σε 3,6 ή 12 μηνιαίες άτοκες δόσεις Εκπτώσεις στα ασφάλιστρα
 • 6μηνη ή 12μηνη ασφάλιση
 • Φροντίδα ατυχήματος
 • Online πληρωμή σε 3,6 ή 12 μηνιαίες άτοκες δόσεις
 • Εκπτώσεις στα ασφάλιστρα

Ασφάλεια αυτοκινήτου

 Ασφάλεια Αυτοκινήτου AXA Classic

Classic - Η οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου με την αξιοπιστία της ΑΧΑ

Το πρόγραμμα ασφάλειας αυτοκινήτου Classic , που προσφέρει η ΑΧΑ Ασφαλιστική με οικονομικά ασφάλιστρα, εξασφαλίζει το αυτοκίνητο και εσάς ως οδηγό, παρέχοντας - εκτός από τις υποχρεωτικές από το νόμο καλύψεις - και άλλες πρόσθετες αλλά απαραίτητες καλύψεις για να νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Μπορείτε να επεκτείνετε την κάλυψή σας Classic προσθέτοντας τις καλύψεις οδικής βοήθειας, νομικής προστασίας και θραύσης κρυστάλλων....
Ασφάλεια Αυτοκινήτου AXA Extra

Extra - Ασφάλεια αυτοκινήτου με επιπλέον προστασία από κάθε κίνδυνο

Το πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Extra σχεδιάστηκε από την ΑΧΑ Ασφαλιστική για να σας παρέχει πέρα των βασικών καλύψεων, πρόσθετες αποτελεσματικές καλύψεις για μεγαλύτερη προστασία απέναντι σε υπαρκτούς κινδύνους που απειλούν εσάς ως οδηγό και φυσικά το αυτοκίνητό σας. Μπορείτε να εμπλουτίσετε το πρόγραμμά σας Extra με τις προαιρετικές καλύψεις της οδικής βοήθειας ή/και της νομικής προστασίας. ...
Ασφάλιση Αυτοκινήτου AXA Premium

Premium - Η απόλυτη ασφάλεια αυτοκινήτου από την ΑΧΑ

Η ΑΧΑ Ασφαλιστική προσφέρει το πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Premium σε όλους εσάς που επιθυμείτε την απόλυτη ασφάλεια κάθε στιγμή που οδηγείτε, αλλά και που θέλετε να είστε σίγουροι ότι το αυτοκίνητό σας είναι προστατευμένο απέναντι σε κάθε ενδεχόμενο κίνδυνο. Στο πρόγραμμα Premium μπορείτε να συνδυάσετε προαιρετικά τις καλύψεις οδικής βοήθειας, νομικής προστασίας. ...

Συμβεβλημένα Συνεργεία

Έχοντας εμπιστευθεί την ασφάλεια αυτοκινήτου σας στην ΑΧΑ Ασφαλιστική, διασφαλίζετε ταυτόχρονα σημαντικές παροχές και προνόμια κάνοντας χρήση του Δικτύου Συμβεβλημένων Συνεργείων, στην περίπτωση που χρειαστεί να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας.

Στο Δίκτυο Συμβεβλημένων Συνεργείων συμπεριλαμβάνονται αξιόπιστα συνεργεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη που παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και εγγυημένες εργασίες επισκευής.Τα οφέλη χρήσης Συμβεβλημένου Συνεργείου

 • Απευθείας κάλυψη των εξόδων επισκευής του αυτοκινήτου σας, με καταβολή του ποσού στο συνεργείο από την ΑΧΑ, που σημαίνει ότι δεν εκταμιεύετε χρήματα, εκτός του ποσού απαλλαγής, όπου προβλέπεται από το ασφαλιστήριό σας.
 • Δυνατότητα παροχής αυτοκινήτου αντικατάστασης κατόπιν συμφωνίας και αναλόγως διαθεσιμότητας.
 • Δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης του αυτοκινήτου σας από το χώρο σας, στην πλειοψηφία των συνεργείων.
 • Ταχύτητα επισκευής

Επιπλέον, προσφέρονται:
 • Πιστοποιημένη εργασία με εγγύηση επισκευής τουλάχιστον 1 έτους.
 • Χρήση καινούργιων ανταλλακτικών για αυτοκίνητα έως 5 έτη, χωρίς αφαίρεση παλαιότητας.
 • Τεχνικός έλεγχος του αυτοκινήτου τουλάχιστον 15 σημείων.
 • Εσωτερικός και εξωτερικός καθαρισμός αυτοκινήτου.

Ποιος μπορεί να κάνει χρήση του δικτύου των Συμβεβλημένων Συνεργείων

Μπορείτε να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας σε Συμβεβλημένο Συνεργείο εφόσον:

 • Είστε ασφαλισμένος στην ΑΧΑ και το αυτοκίνητό σας έχει υποστεί ζημιές από σύγκρουση χωρίς δική σας υπαιτιότητα και εντάσσεται στο Σύστημα Φιλικού Διακανονισμού.
 • Είστε ασφαλισμένος στην ΑΧΑ και έχετε αποκτήσει το ανάλογο πρόγραμμα ασφάλισης για ζημίες από: Μερική κλοπή, Φυσικά φαινόμενα (πλημμύρα, χαλάζι, χιόνι, θύελλα, καταιγίδα), Πυρκαγιά, Κακόβουλες ενέργειες, Τρομοκρατικές πράξεις - Πολιτικές Ταραχές, Ίδιες ζημιές (μικτή).
 • Επίσης, χρήση Συμβεβλημένου Συνεργείου μπορεί να κάνει και τρίτος (όχι ασφαλισμένος της ΑΧΑ) που η ΑΧΑ έχει υποχρέωση αποζημίωσης και δεν εντάσσεται στο Σύστημα Φιλικού Διακανονισμού.

Γιατί να ασφαλιστώ στην ΑΧΑ

Προσέγγιση ασφάλισης 360 με ενέργειες πρόληψης, υψηλό επίπεδο υπηρεσιών τη στιγμή της ζημιάς, βέλτιστη σχέση αξίας/κόστους και ενέργειες επιβράβευσηςΗ ασφάλιση αυτοκινήτου ΑΧΑ σας παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης, ιδιαίτερα πλεονεκτήματα –προνόμια και βέλτιστη σχέση αξίας/κόστους. Συγκεκριμένα:

 

1. Έχετε ευελιξία επιλογών: Επιλέγετε το πρόγραμμα που καλύπτει τις ανάγκες σας με δυνατότητα προσθήκης συμπληρωματικών καλύψεων όπως οδικής βοήθειας, νομικής προστασίας και θραύσης κρυστάλλων.

 

2. Υπολογίζετε τα ασφάλιστρα εύκολα και γρήγορα χρησιμοποιώντας τον online υπολογιστή ασφαλίστρων.

 

3. Έχετε απλούς και κατανοητούς όρους ασφάλισης για να γνωρίζετε με σιγουριά για ποιες περιπτώσεις σας καλύπτει το ασφαλιστήριό και ποιοι περιορισμοί υπάρχουν.

 

4. Επωφελείστε των εκπτώσεων που παρέχονται στα ασφάλιστρα:

 

• Λόγω ανανέωσης ασφαλιστηρίου αυτοκινήτου εκπτώσεις στα ασφάλιστρα από 7,5% - 15%.

• Λόγω πιστού πελάτη: με ασφαλιστήριο κατοικίας 7,5% έκπτωση στα ασφάλιστρα κατοικίας και αυτοκινήτου και με ασφαλιστήριο υγείας προγράμματος Mediσυν, επιπλέον έκπτωση 5% στα ασφάλιστρα της υγείας και του αυτοκινήτου.

 

5. Μπορείτε να συμμετέχετε σε προγράμματα επιβράβευσης:

 

• Στο πρόγραμμα Οδηγώ λίγο – Πληρώνω λίγο όπου παρέχεται έκπτωση έως 20% στα ασφάλιστρα ανάλογα με τα χιλιόμετρα που έχετε διανύσει.

Εξαργύρωση bonus πόντων εάν είστε κάτοχος κάρτας Alpha Bank Bonus για μείωση του ποσού των ασφαλίστρων. Επιπλέον, η ΑΧΑ ως μεγάλος συνεργάτης στο πρόγραμμα προσφέρει για κάθε 1 ευρώ ασφαλίστρου 4 bonus πόντους.

 

6. Απολαμβάνετε υπηρεσίες εξυπηρέτησης υψηλής ποιότητας:

 

Δίκτυο συνεργαζόμενων συνεργείων για απευθείας εξόφληση εξόδων επισκευής και πολλά άλλα προνόμια και διευκολύνσεις (δυνατότητα παροχής αυτοκινήτου αντικατάστασης, πιστοποιημένη εργασία με εγγύηση επισκευής, παραλαβή – παράδοση του αυτοκινήτου από το χώρο σας, τεχνικός έλεγχος κ.λπ.).

• 94% ποσοστό ικανοποίησης για αποζημίωση αυτοκινήτου (Έρευνα ικανοποίησης πελατών, Οκτώβριος, 2015).

• 84% των εισερχομένων κλήσεων στο τηλεφωνικό κέντρο απαντώνται εντός ενός λεπτού (Έρευνα ικανοποίησης πελατών, Οκτώβριος 2015).

• 91% ποσοστό ικανοποίησης στην αγορά ασφαλιστηρίου (Έρευνα ικανοποίησης πελατών, Οκτώβριος, 2015).

• 85% αποζημιώσεις ενός 20 ημερών (Έρευνα ικανοποίησης πελατών, Οκτώβριος 2015).

 

7. Έχετε ηλεκτρονικές υπηρεσίες:

 

• Μπορείτε να πληρώνετε Online τα ασφάλιστρά σας.

• Έχετε δυνατότητα για πληρωμή σε άτοκες δόσεις (έως 12 μηνιαίες).

• Έχετε πρόσβαση στα έγγραφα του ασφαλιστηρίου σας 24 ώρες το 24ωρο μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ΜΥ ΑΧΑ

asfalisi autokinitou