Ασφάλεια Ζωής - Οικονομική στήριξη οικογένειας

Ασφάλεια ζωής με την εμπειρία της ΑΧΑ

Οικογενειακά Προγράμματα  Ασφάλειας Ζωής AXA Οικογενειακά Προγράμματα  Ασφάλειας Ζωής AXA

Προγράμματα

Προστασία με Νόημα Ζωής

Ασφάλεια ζωής που απευθύνεται σε εσάς που θέλετε να διατηρήσετε το βιοτικό επίπεδο των δικών σας ανθρώπων και να εξασφαλίσετε την κάλυψη των οικονομικών υποχρεώσεών σας, εάν κάποια στιγμή δεν μπορείτε να εργαστείτε λόγω μόνιμης ολικής ανικανότητας ή δεν είστε πια μαζί τους. Η ασφάλιση ζωής είναι ο πιο απλός τρόπος για να μπορείτε να νιώθετε ηρεμία για το οικονομικό μέλλον το δικό σας και της οικογένειάς σας.

...

Κάλυψη Ζωής

Το πρόγραμμα ασφάλειας ζωής Κάλυψη Ζωής είναι η λύση όταν ένα απρόβλεπτο γεγονός, σε κάποια στιγμή της ζωής σας, απειλεί να αφήσει οικονομικά εκτεθειμένο εσάς ή την οικογένειά σας. Εάν εσείς δεν μπορείτε να εργαστείτε λόγω μόνιμης ολικής ανικανότητας ή δεν είστε πια μαζί τους, τότε με αυτήν την ασφάλεια ζωής οι ανειλημμένες οικονομικές σας υποχρεώσεις θα καλυφθούν και τα πλάνα της οικογένειάς σας θα πραγματοποιηθούν όπως τα είχατε σχεδιάσει.

...

Εξ-ασφάλιση δανείου

Η Εξ- Ασφάλιση Δανείου είναι ένα πρόγραμμα ασφάλειας απώλειας ζωής μειούμενου κεφαλαίου, ειδικά σχεδιασμένο για να προστατέψει εσάς ως δανειολήπτη. Διασφαλίζει  την ομαλή αποπληρωμή του υπολοίπου του δανείου σας στην περίπτωση που εσείς δεν μπορείτε πλέον να εργαστείτε λόγω μόνιμης ολικής ανικανότητας ή δεν είστε πια κοντά στους δικούς σας ανθρώπους. Εσείς ή και η οικογένειά σας θα διατηρήσει την ποιότητα ζωής, χωρίς άγχος για την κάλυψη των δανειακών  υποχρεώσεων.

...

Εξ-ασφάλιση μηνιαίου εισοδήματος

Πρόγραμμα ασφάλειας απώλειας ζωής που απευθύνεται σε εσάς που έχετε μηνιαίες προσωπικές και οικογενειακές υποχρεώσεις και θέλετε να εξασφαλίσετε ένα σταθερό μηνιαίο εισόδημα στους ανθρώπους που αγαπάτε εάν εσείς δεν είστε πια κοντά τους. Με την Εξ-ασφάλιση μηνιαίου εισοδήματος, νιώθετε σιγουριά ότι τα σχέδια της οικογένειάς σας (π,χ σπουδές των παιδιών) θα πραγματοποιηθούν, ό, τι και εάν προκύψει στην πορεία.

...

Ατύχημα

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα Ατύχημα καλύπτει τις οικονομικές συνέπειες ατυχημάτων που μπορούν να σας συμβούν στο σπίτι, στη δουλειά ή και στο δρόμο. Απευθύνεται σε όλους εσάς που θέλετε να αισθάνεστε οικονομική ασφάλεια και σιγουριά ακόμα και στην περίπτωση που προκύψει ένα δυσάρεστο περιστατικό, όπως ένα ατύχημα.

...

Προστασία 3

Το πρόγραμμα ασφάλειας ζωής Προστασία ³σας βοηθά να αντιμετωπίσετε τις οικονομικές επιπτώσεις ενός απρόοπτου γεγονότος που μπορεί, σε κάποια στιγμή της ζωής σας, να απειλήσει εσάς και την οικογένειά σας. Απευθύνεται σε όλους εσάς, ηλικίας 30 έως 50 ετών, που επιθυμείτε να προστατεύσετε οικονομικά τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε δύσκολες στιγμές που ίσως δεν θα είστε μαζί τους ή να καλύψετε τα έξοδα μιας τυχόν σοβαρής ασθένειας σας. 

...

Γιατί στην ΑΧΑ

Η μεγαλύτερη ασφαλιστική επωνυμία παγκοσμίως

  • Γιατί ανήκει στον Όμιλο ΑΧΑ, την μεγαλύτερη ασφαλιστική επωνυμία παγκοσμίως, με 166.000 εργαζόμενους και 107 εκατομμύρια πελάτες.
  • Γιατί έχει μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στις ασφαλίσεις ζωής που αντικατοπτρίζεται στη σειρά προγραμμάτων  που προσφέρει.
  • Γιατί έχει πετύχει υψηλά ποσοστά ικανοποίησης των πελατών της.
  • Γιατί έχει ξεχωρίσει στην ασφαλιστική αγορά κατακτώντας αρκετές διακρίσεις μέχρι σήμερα (Famous Brands, Corporate Brands, Interbrand Best Global Brands).
  • Γιατί παρέχει ολοκληρωμένα και οικονομικά προγράμματα ασφάλειας ζωής. 

Πλεονεκτήματα

  • 24ωρη γραμμή επικοινωνίας, 7 ημέρες την εβδομάδα.
  • Έκπτωση στους ήδη πελάτες.
  • Έκπτωση στα οικογενειακά ασφάλιστρα.